Ştiri

Trupa Taxi a retras clipul piesei „Despre smerenie” de pe Youtube

Videoclipul „Despre smerenie” a dispărut de pe Youtube. Clipul a fost scos chiar de către Trupa Taxi, după ce Grigore Leșe a decis să se retragă din videoclip.

„Respectăm decizia domnului Grigore Leșe de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie\”. Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni – după Paște – cu o variantă în care domnul Leșe nu va mai fi inclus. Dorim să vă asigurăm că nu ne retragem, nu ne răzgândim.
Credem cu tărie în „Despre smerenie\” și vom reveni – cu siguranță – cu noua variantă a videoclipului. Vă mulțumim!”, au anunțat aceștia pe Facebook.

Publicitate

Maestrul Grigore Leșe a explicat că a filmat cu drag și s-a retras tot cu drag.

„Am fost și am filmat clipul cu drag, am renunțat la clip tot cu drag. Nu mai am ce comenta, s-a comentat prea mult. Dacă am fi scris o simfonie în România, nu s-ar fi comentat atâta. Trebuie să fim serioși. S-a vrut ceva, am înțeles ceva, fiecare a luat din clip ce a vrut. Eu nu sunt nici teolog, nici politician, să comentez despre Catedrală, despre ierarhi. Eu m-am dus cu tot dragul. Când am văzut despre ce este vorba, am decis să mă retrag. Cred că toată povestea asta cu actul artistic al lui Dan Teodorescu poate să meargă înainte și fără Grigore Leșe”, a explicat Grigore Leşe.

Desi trupa Taxi a postat sambata un mesaj pe reteaua de socializare Facebook in care a precizat ca Grigore Lese a vazut videoclipul piesei si cunostea versurile melodiei, miercuri, 13 aprilie,  formatia a anuntat ca filmarea in care apare solistul de muzica populara va fi retrasa din clip.

Videoclipul-manifest despre Catedrala Mantuirii Neamului, \”Despre smerenie\”, al trupei Taxi a starnit in doar cateva zile de la lansare o furtuna de reactii. Pe de o parte, au fost cei care critica cu inversunare initiativa formatiei, de cealalta parte au stat cei care lauda si aplauda proiectul. Astfel, piesa a adus in atentia opiniei publice un conflict vechi intre cei care sustin construirea Catedralei si cei care sunt impotriva.

Videoclipul alb-negru lansat saptamana trecuta poarta semnatura lui Tudor Olaru, iar pana sa fie scos de pe canalul de Youtube a fost vizualizat de peste 1 milion de ori.

\"taxi

Publicitate
Publicitate
banner we radio