Ştiri locale

Cabinetul medical de la Valea Mare şi-a suspendat activitatea; pacienţii, consultaţi la Sfântu Gheorghe

Cabinetul medical din localitatea Valea Mare a fost închis, fiind afectat de ploile din ultimele zile, iar până la remedierea situaţiei pacienţii vor beneficia de consultaţii medicale la Sfântu Gheorghe.

Medicul Claudia Bândea a declarat că spaţiul în care şi-a desfăşurat până acum activitatea, respectiv o anexă a Căminului cultural, a fost inundat, apa infiltrată prin acoperişul şubrezit al clădirii afectând aparatura, mobilierul şi o parte dintre documentele existente în cabinet.

Publicitate

Ea a menţionat că a anunţat autorităţile locale şi Casa de Asigurări de Sănătate că este nevoită să îşi suspende activitatea la Valea Mare din cauza condiţiilor improprii, iar până când i se vor asigura condiţii corespunzătoare va oferi localnicilor consultaţii la cabinetul ei din Sfântu Gheorghe, aflat la o distanţă de aproape 30 de kilometri de comuna menţionată.

„De patru ani de zile mă plâng că îmi plouă în cabinet şi că acoperişul e şubred şi de patru ani de zile mi se spune că se va rezolva situaţia la renovarea completă a căminului cultural. Le-am spus autorităţilor că revin la Valea Mare doar atunci când voi avea condiţii pentru a-mi desfăşura activitatea. Dacă comunitatea are nevoie de medic, atunci autorităţile să ia măsuri. Nu cer nimic mai mult decât un spaţiu decent”, a declarat Claudia Bândea.

Primarul localităţii Valea Mare, Gheorghe Avram, a declarat că în prezent se lucrează la reabilitarea acoperişului, iar în scurt timp vor începe lucrările şi în interior.

(Agerpres)

Mai jos vă prezentăm declaraţia primarului din Valea Mare, Gheorghe Avram, într-o înregistrare telefonică din data de 11 aprilie:

Publicitate
banner we radio