Echipa

Povestea We Radio a început în octombrie 2013, când din dorinţa şi ambiţia unui colectiv tânăr şi dinamic am pus bazele unui proiect de care comunitatea din Sfântu Gheorghe avea reală nevoie. Principalul motiv care ne-a determinat să pornim la acest drum a fost lipsa unui post de radio local de limbă română în judeţul nostru şi necesitatea de informare în timp real a locuitorilor oraşului Sfântu Gheorghe.

We Radio este un post de radio care îmbină într-un mod plăcut actualitatea socială, economică, politică, sportivă şi culturală locală cu formatul muzical destinat tuturor categoriilor sociale şi de vârstă.

Cu dotări tehnice de ultimă generaţie şi DJ / animatori locali cu experienţă, We Radio Sfântu Gheorghe le va oferi ascultătorilor o calitate ridicată a programelor de emisie.

Dorinţa noastră este să fim un post de radio apropiat de ascultători şi să venim în întâmpinarea lor mereu cu ceva proaspăt şi dinamic.

\"Reka\"Igyártó Réka (Director general)

Bună, sunt Igyártó Réka, director general al Agenţiei de publicitate Stormer – We Radio. Lucrez în publicitate şi media din anul 2007. Ideea unui radio local în limba română îmi aparţine, aşa că dacă nu vă place ce auziţi daţi vina pe mine 😀

 

 

 

 

 

 

 

\"Adi\"Adrian Duruş (Director marketing)

Salutare! Sunt Adrian Duruş, director de marketing la We Radio. Din 2009 vând tot ce se poate pe piaţa media, de la ziare, radio, tv până la panouri publicitare, broşuri sau pliante, adică orice te ajută să-ţi promovezi afacerea. Mi-a plăcut ideea unui nou post de radio în oraş, motiv pentru care nu am ezitat să iau parte la înfiinţarea lui.

În concluzie, dacă vreţi reclamă: EU sunt omul vostru. Sunaţi-mă sau scrieţi-mi! 😉

 

 

 

 

 

\"Vlad\"Vlad Manolăchescu (Director de programe)

Wake Up! 8-13

Lucrez în presă de când mă ştiu. Aproape 🙂 Radio, ziar, televiziune, reviste… Adică animaţie, producţie, realizator de emisiuni, tehnoredactare, corectură, ştiri, marketing etc. Am învăţat multe lucruri (am început la 16 ani), dar mai am de învăţat şi mai multe. Aşa că vă aştept în fiecare dimineaţă de la 7 să descoperim împreună ce ne oferă fiecare zi a săptămânii. Restul… e cancan 😉

 

 

 

 

 

\"Razvan1\"Răzvan Maksai – DJ Black Light

Wake Up! 7-12

Salut, eu sunt Răzvan, cel pe care îl ascultaţi pe 91 FM în fiecare dimineaţă. Numele „Black Light” sunt sigur că vă spune mai multe, deoarece am mixat în aproape toate cluburile din judeţ şi nu numai, fiind invitat ca şi DJ prin toată ţara.

Îmi place şi mi-a plăcut mereu să vorbesc, dar iată că de data asta o fac şi cu folos 😀

 

 

 

 

 

\"Anna\"Anna

We got the hits! We got the news! 13-17

De multe ori mi s-a spus că vorbesc prea mult, iar de cele mai multe ori că vorbesc singură… ei bine de data asta măcar are cine să mă asculte :)) Întotdeauna am fost pasionată de domeniul ăsta… de radio şi de televiziune, aşa că mi-am conceput un plan de carieră şi am început cu radio cu toate că niciodată nu încercasem să vad dacă îmi place. Acum vă pot spune că îmi place foarte mult şi că cel puţin deocamdată nu m-aş mai vedea făcând altceva, deşi mai am multe de învăţat, am rabdare şi le învăţ pe toate la timpul potrivit. 🙂

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply