Povestea We Radio a început în octombrie 2013, când din dorinţa şi ambiţia unui colectiv tânăr şi dinamic am pus bazele unui proiect de care comunitatea din Sfântu Gheorghe avea reală nevoie. Principalul motiv care ne-a determinat să pornim la acest drum a fost lipsa unui post de radio local de limbă română în judeţul nostru şi necesitatea de informare în timp real a locuitorilor oraşului Sfântu Gheorghe.

We Radio este un post de radio care îmbină într-un mod plăcut actualitatea socială, economică, politică, sportivă şi culturală locală cu formatul muzical destinat tuturor categoriilor sociale şi de vârstă.

Publicitate

Cu dotări tehnice de ultimă generaţie şi DJ / animatori locali cu experienţă, We Radio Sfântu Gheorghe le va oferi ascultătorilor o calitate ridicată a programelor de emisie.

Dorinţa noastră este să fim un post de radio apropiat de ascultători şi să venim în întâmpinarea lor mereu cu ceva proaspăt şi dinamic.

Adrian Duruş (Director marketing)

Salutare! Sunt Adrian Duruş, director de marketing la We Radio. Din 2009 vând tot ce se poate pe piaţa media, de la ziare, radio, tv până la panouri publicitare, broşuri sau pliante, adică orice te ajută să-ţi promovezi afacerea. Mi-a plăcut ideea unui nou post de radio în oraş, motiv pentru care nu am ezitat să iau parte la înfiinţarea lui.

În concluzie, dacă vreţi reclamă: EU sunt omul vostru. Sunaţi-mă sau scrieţi-mi! 😉

Vlad Manolăchescu (Director de programe)

Wake Up! 7-12

Lucrez în presă de când mă ştiu. Aproape 🙂 Radio, ziar, televiziune, reviste… Adică animaţie, producţie, realizator de emisiuni, tehnoredactare, corectură, ştiri, marketing etc. Am învăţat multe lucruri (am început la 16 ani), dar mai am de învăţat şi mai multe. Aşa că vă aştept în fiecare dimineaţă de la 7 să descoperim împreună ce ne oferă fiecare zi a săptămânii. Restul… e cancan 😉

Ioana Ardeleanu

We Got The Hits! We Got The News! 12-17

De când mă știu am fost o curioasă și o băgăcioasă… Mi-a placut mereu sa fiu prima care știe tot, despre tot și toate, așa că n-aveam cum să îmi aleg o meserie mai bună 🙂 Am intrat în presa scrisă în 2015 – mereu mi-a plăcut să scriu, dar fire curioasă cum sunt, și pentru că nu stau locului o clipă, am zis că e nevoie de o schimbare. Așa am ajuns în echipa We Radio și nu-mi pare rau! Încă am foarte multe de învățat și încă am emoții când trebuie să vorbesc, dar învăț de la cei mai buni așa că sunt sigură că voi ajunge să mă ridic la nivelul așteptărilor 🙂

Publicitate
banner we radio

Leave a Reply