Ştiri locale

De ziua ei, Ambulanța Covasna își deschide porțile pentru copiii de grădiniță și clasele primare

Mai sunt aproape două luni până la Ziua Națională a Ambulanței, marcată anual în data de 28 iulie, iar anul acesta copiii de grădiniță și cei din clasele primare vor putea participa la Ziua porților deschise, organizată de Serviciul Județean de Ambulanță Covasna.

În acest sens, reprezentanții instituției au transmis că așteaptă deja înscrieri din partea grupelor de grădiniță și claselor primare, la numărul de telefon 0367 800 911.

Publicitate

„Este vorba despre data de 28 iulie, când este Ziua Ambulanței. Vom face o zi a porților deschise, cu înscrieri, deci dacă vom avea copilași îi primim cu mare drag. Dacă avem solicitări, niciodată nu am spus nu, suntem deschiși la astfel de lucruri. Am mai avut recent o solicitare de la o grădiniță din Sfântu Gheorghe, au vrut să treacă cu copiii să ne viziteze, și împreună cu colegii le-am prezentat o ambulanță”, ne-a explicat managerul SAJ Covasna, Cristian Cimpoi.

Printre altele, copiii vor avea ocazia să afle cum decurge o zi din viața ambulanțierilor covăsneni, vor putea intra în ambulanță și vor învăța despre aparatura medicală folosită pentru acordarea primului ajutor.

(Ioana Ardeleanu)    

Publicitate
banner we radio