Ştiri locale

Au început înscrierile pentru Târgul de Crăciun de la Sfântu Gheorghe

Produse tradiționale unice şi delicatese culinare pentru toate gusturile şi poftele îi aşteaptă şi în acest an pe toţi cei care vor vizita tradiţionalul târg de Crăciun, organizat de Primăria municipiului Sfântu Gheorghe şi Casa de Cultură Kónya Ádám, în Piaţa centrală a oraşului.

Târgul de Crăciun din acest an va începe pe 14 decembrie și se va încheia în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie. Organizatorii îi aşteaptă pe meşteşugari, artizani, micii producători, comercianții de cărți și unitățile de alimentație publică cu o suprafață mai mică de 3 mp, să se înscrie zilnic, între orele 10:00 și 15:00, la Biroul de Organizare Evenimente Culturale, din Piața Libertății, nr. 1, sau prin e-mail, la adresa: eva.fazakas@sepsi.ro.

Publicitate

Licitație pentru spațiile de comercializare

Ca în fiecare an, Casa de Cultură Kónya Ádám va organiza o licitație pentru închirierea standurilor care vor fi puse la dispoziția comercianților. Astfel, vor exista patru spații pentru comercializarea kürtőskalács-ului și langoș-ului; câte două spații pentru street food și băuturi (vin fiert, ceai) și un spațiu pentru standul cu mâncăruri tradiționale.

Ofertele pot fi depuse, în plicuri sigilate, la sediul Casei de Cultură Kónya Ádám din Sfântu Gheorghe, str. Kossuth Lajos, nr. 13, iar termenul limită atât pentru înscrierea participanților, cât și pentru depunerea ofertelor este 16 noiembrie.

Formularele de înscriere și regulamentul de participare la licitație pot fi descărcate de pe site-ul www.kultur.ro.

 

Publicitate
banner we radio