Sport, Ştiri locale

FOTO. Clubul Sportiv Show Time la sfârșit de sezon sportiv

Componenții clubului Show Time au participat în perioada septembrie – octombrie 2018 la mai multe competiții și stagii – seminarii de pregătire, atât naționale cât și internaționale, unde au fost foarte bine apreciați.

Includerea în lotul național al României de Ju-Jitsu și participarea la pregătirea centralizată a sportivelor Ștefania Popa și Alexandra Neagu sub coordonarea antrenorilor federali din cadrul Departamentului de Ju-Jitsu a adus un aport deosebit în strategia de dezvoltare sportivă a celor două competitoare și aprecierea bunei pregătiri a acestora.

Publicitate

Participarea cu 6 atleți la prima Cupă Europeană de Ne-waza, ce a avut loc la București, în data de 20 octombrie 2018, competiție organizată de Uniunea Europeana de Ju-Jitsu, unde am urcat pe podiumul de premiere, atât pe locul 1, prin Vlad Artene la categoria U15 -50kg și Alexandra Neagu la categoria U18 -63kg, cât și pe locurile 3, prin Mihail Neagu la categoria U15 -50kg, Tudor Negrea la categoria U15 -66kg, Ștefania Popa la categoria U18 -52kg și Alis Maria Stoican la categoria U18 -63kg.

Cupa României de Ju-Jitsu, ce a avut loc la București în data pe 21 octombrie 2018, și care a adunat la startul său nu mai puțin de 300 de competitori din întreaga țară, a inclus și 14 sportivi ai Clubului, aceștia reușind să cucerească 3 locuri I, 6 locuri II și 5 locuri III, toate aceste medalii fiind câștigate în cadrul probei de Fighting Ju-Jitsu. Cu această ocazie, în urma examenului practic a fost avansat la gradul de Continental B, antrenorul clubului – Schiopu Cristian, care este unul dintre cei mai experimentați arbitri de Ju-Jitsu din România.

Deplasarea la Campionatul European de Ju-Jitsu rezervat categoriei de vârstă U18 – U21 din perioada 25-28 octombrie 2018 la Bologna în Italia, prin două sportive ce au reprezentat Show Time, ne-a adus o mare onoare și o apreciere a muncii desfășurate în cadrul clubului, chiar dacă acestea (Neagu Alexandra și Popa Ștefania) nu au reușit să surclaseze la categoria lor de greutate și vârstă puternicele sportive din Rusia, Polonia, Germania și Grecia cu care au avut meciuri directe. Ne mândrim cu un onorabil loc 5 prin Popa Ștefania (loc 3 european în anul 2017).

În perioada 27-28 octombrie 2018 la Brașov, 5 membrii ai secției de Shotokan Karate-Do au participat la stagiul International de Karate Shotokan, condus de sensei Masao Kagawa – 9 Dan (JKS).

O altă delegație, a participat în perioada 1-4 noiembrie 2018, la tabăra de pregătire Valahia Camp din Timișoara, aici desfășurându-se seminarii de luptă la sol atât cu Gi (kimono) cât și fără Gi, predate de sportivi activi, campioni și centuri negre, atât din țară cât și din străinătate.

În perioada ce urmează avem ca obiective participarea la competițiile de profil ce se vor desfășura în țară, desfășurarea unui ministagiu intercluburi, în data de 24 noiembrie 2018, în cadrul sălii Show Time Sport Club, urmând apoi Open Aquila la Giurgiu, pe data de 08 decembrie 2018, Cupa Transilvania Grappling ce va avea loc la Cluj Napoca pe 15 decembrie 2018 și, desigur, mult așteptata Gala Festivă ’’Show Time’’ unde vor fi premiați cei mai buni atleți ai clubului, la sfârșitul lunii decembrie.

(Echipa Show Time)

Publicitate
banner we radio