Ştiri locale

Accident urmat de scandal în cartierul Őrkő. Polițiștii și jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului

Un accident între două autoutilitare, petrecut miercuri seara pe o stradă din cartierul Őrkő, a fost la un pas să se încheie în mod violent, după ce între părțile implicate a izbucnit un conflict. Potrivit IPJ Covasna, într-o intersecție, șoferul uneia una dintre autoutilitare nu i-a acordat prioritate celui de-al doilea, iar în urma impactului una dintre dube a ricoșat în gardul unui imobil.

„Inițial a fost vorba despre un eveniment rutier fără victime, o tamponare între două autoutilitare, pe fondul neacordării priorității de trecere. Conducătorul uneia dintre autoutilitare nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea și a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară. În urma impactului, una dintre autoutilitare a ricoșat în gardul unui imobil. La faţa locului au intervenit polițiștii din cadrul Biroului Rutier”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, insp. Radu Stroe.

Publicitate

La scurt timp, la fața locului s-au adunat multe persoane între care a izbucnit un conflict. Polițiștii prezenți la locul accidentului au avut nevoie de sprijinul echipajelor  de jandarmi și ordine publică pentru a liniști spiritele.

„Pentru ca situația să nu degenereze, în sprijinul echipajelor de poliție s-au deplasat la fața locului polițiști de ordine publică și jandarmi, care au aplanat conflictul”, a mai precizat reprezentantul IPJ Covasna.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost amendat, iar polițiștii i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 zile.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio