Ştiri locale

Bărbat găsit decedat pe peronul Gării CFR Sfântu Gheorghe

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost descoperit, joi dimineața, pe peronul Gării CFR din Sfântu Gheorghe. Potrivit IPJ Covasna, bărbatul a fost găsit fără suflare în jurul orei 05:00, iar pe trupul acestuia nu au fost descoperite urme de violență.

„La data de 13 octombrie, în jurul orei 05:00, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Covasna au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în stația CFR Sfântu Gheorghe o persoană se află căzută pe peron. În urma sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei, un bărbat de aproximativ 50 de ani. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că bărbatul nu prezintă urme vizibile de violență. Acesta a fost preluat de Serviciu de Medicină Legală Covasna pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, insp. Radu Stroe.

Publicitate

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a decedat bărbatul, dar și pentru a stabili identitatea acestuia.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio