Ştiri locale, Video

VIDEO. Cal bătut cu furca pe un drum din județul Covasna. Polițiștii i-au identificat pe făptași

Un șofer care circula pe drumul dintre localitățile Reci și Covasna a filmat, zilele trecute, două persoane de etnie romă în timp ce loveau cu furca un cal legat de căruța cu care aceștia se deplasau.

În imagini se observă cum unul dintre bărbați lovește animalul de mai multe ori în zona capului, și nu se oprește decât atunci când observă că este filmat.

Publicitate

Căruța, trasă de un alt cal, intră la un moment dat pe contrasens, unde rămâne pentru mai multe secunde, din fericire însă nici o altă mașină nu trecea la momentul respectiv în zonă.

Polițiștii i-au identificat pe făptași

După ce echipa We Radio a transmis Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Covasna imaginile filmate, oamenii legii s-au autosesizat și în cursul zilei de sâmbătă i-au identificat pe făptași.

Potrivit IPJ Covasna, este vorba despre doi bărbați din comuna Boroșneu Mare față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale.

„Colegii mei au întocmit un cerc de suspecți, iar în baza imaginilor video primite am identificat un bărbat din comuna Boroșneu Mare. Echipajul s-a deplasat la domiciliul acestuia împreună cu un medic veterinar, pentru a verifica starea animalului, despre care s-a stabilit că, din fericire, nu avea leziuni. Față de făptași s-a luat măsura sancționării contravenționale”, ne-a precizat Comisarul șef de Poliție, Anghelescu Sorin.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio