Ştiri locale

Un tânăr din Sfântu Gheorghe încasa bani pentru lucrări de licenţă şi disertaţie pe care nu le realiza

Un întreprinzător privat din municipiul Sfântu Gheorghe a fost reclamat la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Covasna de mai multe persoane, nemulţumite că lucrările comandate şi plătite anticipat nu le-au fost onorate.

Conducerea CJPC Covasna a precizat pentru Agerpes că a primit patru reclamaţii pe numele acestei persoane – PFA Bran Raul Constantin – şi care oferă, prin intermediul paginii sale de internet, „diferite servicii în domeniul lucrărilor intelectuale”.

Publicitate

Potrivit reclamaţiilor, acesta ar fi încasat 450 de lei pentru o „creaţie intelectuală”, 500 de lei pentru o lucrare de disertaţie, 650 de lei pentru o lucrare ştiinţifică în domeniul financiar şi 370 de lei pentru redactarea unui proiect având ca temă „Maşina de ascuţit”.

Conducerea CJPC Covasna a menţionat că persoana reclamată a fost invitată la sediul instituţiei pentru a clarifica lucrurile, dar nu a onorat invitaţia, prin urmare riscă să fie sancţionată cu amendă contravenţională cuprinsă între 10.000 şi 30.000 de lei.

Autorităţile le recomandă cetăţenilor să verifice seriozitatea ofertelor şi să nu le dea curs fără măsuri de siguranţă.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio