Ştiri locale

VIDEO. Un nou moment spectaculos la Românii au Talent, oferit de o dansatoare din județul Covasna

Un nou moment spectaculos pe scena de la „Românii au Talent” a fost oferit, luni seara, de o tânără din Sfântu Gheorghe care i-a convins pe jurați că merită cei 4 de „DA” pentru a trece în etapa următoare.   

Nicole Galang a crescut până la vârsta de 12 ani în Filipine, iar de 8 ani locuiește în județul Covasna.

Publicitate

Nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic, originar din România, iar mama ei, de origine filipineză, a crescut-o singură o bună perioadă de timp.

Tatăl ei vitreg este cel care a înscris-o la Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe când a observat pasiunea tinerei pentru dans.

De atunci, a participat la numeroase concursuri, inclusiv în Spania sau Croația, alături de trupa de dans a Asociației „Love to Dance”, câștigând mai multe medalii alături de grupa de performanță din care face parte.

Antrenoarea ei, Molnár Enikő, s-a declarat mândră de reușita tinerei în vârstă de 19 ani, despre care spune că este extrem de muncitoare, plină de energie, dar și foarte modestă.

„Este o tânără cu foarte multă energie, foarte veselă, și mereu zâmbăreață. Uneori îmi dă și mie o energie foarte puternică. Este talentată și muncitoare, lucrează foarte mult, dar este foarte timidă și modestă, ascultă și face tot ce îi spui. Din 2013 este în Sfântu Gheorghe, și a venit în echipa mea chiar de la început. De aproximativ 5 ani face parte din grupa de performanță, a fost la foarte multe concursuri, chiar și la mondiale, unde a câștigat medalii. Merită să fie unde a ajuns, sunt foarte mândră de Nicole și îi țin pumnii în continuare”, ne-a spus antrenoarea Molnár Enikő.

Dansul ales, „Ninja”, a fost unul cu adevărat special, și i-a adus calificarea în etapa următoare.

Smiley s-a declarat impresionat de combinația de elemente new și old school, „tiktok school” și karate, iar Andra a remarcat mișcările „expresive”, executate „din suflet” și „cu patos”.

Zâmbetul tinerei a cucerit-o și pe Alexandra Dinu, care a declarat că pe tot parcursul momentului nu a putut să își ia privirea de la expresia feței sale.

Nicole este a doua dansatoare din Sfântu Gheorghe, antrenată de Molnár Enikő, care reușește să smulgă 4 de „DA” în acest sezon al emisiunii Românii au Talent, după ce în luna februarie,  Barbara Konnát în vârstă de 13 ani a reușit să impresioneze juriul cu mișcările sale de dans.

Tot 4 de „DA” a obținut luna trecută și Csoma Attila în vârstă de 26 de ani, din comuna Reci, care a redat la tubă celebrele piese de pe coloanele sonore ale filmelor Star Wars și Mission Impossibile.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio