Info Trafic, Ştiri

Traficul Sfântu Gheorghe – Braşov prin Sânpetru va fi deviat din 1 septembrie

Comisia de circulaţie din Braşov, întrunită marţi, a avizat închiderea traficului în zona 13 Decembrie – DJ 103, cu condiţia ca traficul rutier să fie deviat pe noile bretele de circulaţie ce urmează să fie amenajate până la sfârşitul acestei luni.

Această măsură a fost luată pentru realizarea rampelor pasajului peste ocolitoare, care face legătura dintre Braşov şi Sânpetru. Decizia a fost avizată în comisia de circulaţie, unde au fost prezenţi, pe lângă membrii comisiei, reprezentanţi ai constructorului şi ai CNADNR.

Publicitate

Devierea traficului rutier urmează a fi realizată din septembrie, după ce constructorul va finaliza amenajarea celor două bretele, str. 13 Decembrie – ocolitoare şi ocolitoare – DJ 103.

Pentru ca traficul să fie facilitat, se va construi un sens giratoriu permanent pe str. 13 Decembrie, în zona garajului de troleibuze al RAT Braşov, care va asigura legătura cu străduţa de acces spre blocurile din zonă. O parte a gardului care împrejmuieşte garajul RAT va fi retras, astfel încât să se poată construi, prin spatele Rompetrol şi Fun Park, o bretea de acces ce se va intersecta cu ocolitoarea, printr-un sens giratoriu provizoriu. Breteaua de acces către Sânpetru va face legătura între sensul giratoriu provizoriu de pe ocolitoare şi DJ 103, dincolo de capătul rampei pasajului aflat în construcţie.

Pe acest tronson temporar se vor impune restricţii de tonaj. Astfel, accesul în zona Tractorul a vehiculelor care depăşesc 7,5 tone va fi deviat pe ruta DN 11 – str. Hărmanului – str. Zaharia Stancu şi str. 13 Decembrie.

Lucrările necesare pentru aceste devieri şi amenajarea sensurilor giratorii vor fi executate în întregime de către constructorul celui de-al doilea tronson al ocolitoarei.

Firma constructoare s-a angajat să finalizeze lucrările la tronsonul II al ocolitoarei şi pasaj până la finalul acestui an, după ce solicitarea de închidere a ocolitorii a fost aprobată de către Primărie.

(Sursa: newsbv.ro)

Publicitate
Publicitate
banner we radio