Ştiri

VIDEO. Un avion s-a prăbuşit la aterizarea pe aeroportul din Dubai

Un avion care decolase din India s-a prăbuşit, miercuri, pe aeroportul internaţional din Dubai în timp ce făcea manevrele de aterizare, a anunţat biroul de presă al autorităţilor locale pe contul de Twitter, adăugând că nu au fost înregistrate victime, potrivit Reuters online.

Aeronava companiei Emirates s-a prăbuşit în timpul aterizării pe pista aeroportului internațional din Dubai, cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite.

Publicitate

Avionul s-a prăbușit în timpul manevrelor de aterizare. Potrivit informaţiilor de la această oră, nicio persoană nu a fost rănită.

Imaginile distribuite pe reţelele de socializare arată un nor gros de fum care se ridică din zona superioară a aeronavei, care a luat foc după impactul cu pista. Toţi pasagerii au fost evacuaţi la timp.

Avionul decolase cu doar câteva ore înainte din India. Compania aeriană Emirates a anunţat că la bordul avionului se aflau 275 de pasageri şi echipajul.

Site-ul de monitorizare a traficului aerian Flightradar24 a anunţat că decolările şi aterizările pe aeroportul din Dubai au fost suspendate din cauza incidentului.

La scurt timp după ce a aterizat pe aeroport, avionul a explodat, potrivit imaginilor difuzate pe reţelele de socializare.

Publicitate
Publicitate
banner we radio