Ştiri locale

Tentativă de sinucidere, prevenită în ultimul moment de jandarmii şi poliţiştii din Sfântu Gheorghe

Cu prezență de spirit și determinare, sergentul major Simo László-József de la Jandarmeria Covasna, împreună cu poliţiştii Cosmina Mariş şi Sorin Arnăut din cadrul IPJ Covasna, aflați în misiune, au salvat viața unei persoane care era pe punctul să se arunce de pe podul de peste Olt din municipiul Sfântu Gheorghe.

În noaptea de marţi spre miercuri, la ora 03:11, un apel prin 112 semnala faptul că o persoană se află pe podul de peste Olt, în afara balustradei, având intenția să sară în gol. La fața locului a fost direcționată o patrulă mixtă formată din doi poliţişti şi un jandarm.

Publicitate

Ajunse la locul indicat, forțele de ordine au identificat un bărbat care se afla în afara balustradei. La apropierea patrulei, acesta s-a desprins de balustradă. Cu promptitudine și prezență de spirit, jandarmul și cei doi polițiști l-au prins pe bărbat chiar în momentul în care era pe punctul să se arunce în gol, evitând astfel producerea unei tragedii.

Sergentul major Simo László-Iózsef lucrează în cadrul I.J.J. Covasna din anul 2022. În trecut a făcut parte din lotul național de judo al României, iar în luna martie a acestui an a devenit vicecampion la concursul de judo organizat în cadrul M.A.I.

Publicitate
banner we radio