Sport

Sepsi OSK a rămas fără portari. Niczuly Roland și Jesus Fernandez au COVID-19

Echipa de fotbal Sepsi OSK a rămas fără portari, după ce atât Niczuly Roland cât și Jesus Fernandez Collado au fost confirmaţi cu COVID-19.

Oficialii clubului din Sfântu Gheorghe s-au orientat rapid şi au apelat la portarul Fejér Béla, care era împrumutat la Nyíregyháza în Ungaria. Acesta va juca la Sepsi OSK doar în următoarele trei partide.

Publicitate

Redăm mai jos anunţul făcut de clubul din Sfântu Gheorghe:

„Fejér Béla s-a întors la Sepsi OSK după ce în ultimele luni a jucat sub formă de împrumut la Nyíregyháza Spartacus

Având în vedere faptul că ambii portari ai echipei noastre, Niczuly Roland și Jesus Fernandez Collado, au fost diagnosticaţi cu COVID-19, am luat legătura cu reprezentanții clubului Nyíregyháza Spartacus în vederea reîntoarcerii goalkeeper-ului Fejér Béla, pe termen limitat.

Potrivit înţelegerii dintre cele două cluburi, el va evolua sub culorile Sepsi OSK în următoarele trei meciuri de campionat, după care se va întoarce, tot sub formă de împrumut, la Nyíregyháza Spartacus.

Bine ai revenit, Bela!”

Sepsi va evolua în următoarele trei meciuri cu FC Voluntari, sâmbătă, acasă, cu FC Argeş, marţi, în deplasare, şi cu Poli Iaşi, pe teren propriu, pe 5 februarie, în etapele 20-22 din Liga I.

Publicitate
banner we radio