Ştiri locale

S-a redeschis secția de împrumut pentru adulți a Bibliotecii Județene din Sfântu Gheorghe; cea pentru copii intră în inventar

Secția de împrumut-adulți a Bibliotecii Județene „Bod Péter” din Sfântu Gheorghe s-a redeschis începând de azi, după ce în ultimele două luni a fost în proces de inventariere a colecției.

Reprezentanții instituției au transmis că sala de lectură se redeschide pentru cititori, iar programul revine la normal.  În schimb, secția de împrumut pentru copii va fi închisă până în data de 26 aprilie, cărțile putând fi returnate în această perioadă la secția pentru adulți.

Publicitate

„Începând cu 1 aprilie 2022, secția de împrumut pentru adulți revine la programul obișnuit, și se redeschide sala de lectură. În perioada 30 martie – 26 aprilie, secția de împrumut pentru copii este închisă pentru inventarierea colecției. Cărțile pot fi restituite la secția de împrumut pentru adulți. Filiala bibliotecii din strada Sporturilor este deschisă publicului conform orarului obișnuit. Vă așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanții bibliotecii într-o postare pe Facebook.

Cititorii pot împrumuta cărți de marți până vineri, între orele 09:00-19:00 și sâmbătă între orele 09:00-13:00 (luni și duminică fiind închis), iar sala de lectură este deschisă în zilele de marți și joi între orele 09:00-19:00, miercuri și vineri între orele 09:00-15:00, și sâmbătă, între orele 09:00-13:00.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio