Ştiri locale

Peștișori aurii și cafea sau bere gratis pentru cei care pedalează spre Berăria MyLake de la Dalnic

Dacă ați prinde peștișorul de aur, ce dorințe v-ați pune? Un peștișor auriu cadou, o cafea sau o bere gratuită, plus o sesiune de scufundări cu reducere de preț, sunt beneficiile pe care le au persoanele care ajung luna aceasta cu bicicleta la Berăria subacvatică de la Dalnic.

„Promoția” este parte a campaniei Cycle to work Sepsi, relansată la începutul lunii mai după o pauză de doi ani pe fondul pandemiei Covid-19. Membrii Cycle to work, un grup de cicliști din Sfântu Gheorghe, și-au propus să determine cât mai multe persoane să lase maşinile în parcare şi să se deplaseze cât mai mult cu bicicletele.

Publicitate

Pentru a-i asigura succesul, campania va fi susținută pe toată durata lunii mai de mai mulți parteneri, care pun la bătaie diferite cadouri sau avantaje pentru cei care aleg să pedaleze.

„În acest an am reușit să găsim și parteneri noi, sau mai precis ne-au găsit ei pe noi. Așadar, cine ajunge cu bicicleta la Berăria subacvatică de la Dalnic ​​va primi cadou un peștișor auriu și cafea sau bere, la alegere. Cine vrea să facă și scufundare, va plăti doar 300 de lei în loc de 350 lei (dacă pedalezi către ei nu ești obligat să faci și scufundări, peștișorul și berea/cafeaua sunt din partea casei)”, transmit reprezentanții Cycle to Work Sepsi, care precizează că pentru a beneficia de ofertă, persoanele care pedalează spre lacul de la Dalnic trebuie să facă o programare prealabilă.

Printre partenerii campaniei se mai numără cafeneaua Szimpla din Sfântu Gheorghe care le oferă cafea sau ceai și pâine cu untură tuturor celor care îi trec pragul cu bicicleta, în zilele lucrătoare, între orele 08:00-10:00 și 15:00-17:00.

De asemenea, până la finalul lunii mai, cicliștii se vor putea bărbieri gratuit la The Underground Barber din Sfântu Gheorghe, programările putând fi făcute la numărul de telefon: 0755 291 721.

Campania „Cycle to Work” a fost relansată la începutul săptămânii trecute, în Piaţa centrală din Sfântu Gheorghe, acolo unde participanţii au fost întâmpinaţi cu prăjituri.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio