Ştiri locale

Patru companii covăsnene, premiate în cadrul Top Hotel Awards 2022

Patru afaceri covăsnene din industria hotelieră, a turismului și ospitalității au fost premiate săptămâna trecută, în cadrul galei „Top Hotel Awards 2022”, organizată la Hotelul JW Marriott din București.

GastroLab Restaurant & Terrace, Balvanyos Resort a obținut locul I la categoria „Cea mai bună experiență culinară într-un restaurant de hotel sau pensiune”, iar Grand Santerra Spa, Balvanyos Resort a obținut locul III la categoria „Cel mai bun hotel SPA”, pentru designul, conceptul, varietatea și calitatea serviciilor oferite (tratamente și masaje).

Publicitate

Premii au primit și Balvanyos Resort și Conacul Kalnoky, ambele clasate pe locul II, la categoria „Hotelul de agrement al anului – 4 stele”, respectiv „Pensiunea tradițională a anului”.

Top Hotel Awards oferă în fiecare an recunoaștere celor mai importante proiecte din industria turismului și ospitalității din România, și aduce în prim plan cei mai buni profesioniști din domeniu, subliniind viziunea și performanța investitorilor.

Proiectele înscrise în competiție sunt analizate de un juriu format din personalități din lumea hotelieră, investitori și consultanți de top.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio