Ştiri locale

Ministrul Muncii publică imagini cu arhiva Casei de Pensii Covasna, unde dosarele stau pe jos

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat imagini cu arhiva Casei de Pensii Covasna, unde actele oamenilor sunt pe jos, în praf, aruncate unele peste altele. „Cum este posibil să ştii că ai un ministru care obişnuieşte să vină în teritoriu în vizite neanunţate şi să continui să laşi actele oamenilor pe jos?”, a scris ministrul, nefiind prima dată când sesizează astfel de situaţii.

„Când întrebi răspunsul este: nu ne mai trebuie aceste documente. Nu am avut timp să le verific pe toate, dar nu păreau toate documentele «pasive». Ce o fi aşa greu să îţi pese, să pui documentele în minimă ordine, să nu le laşi căzute pe jos, în praf şi mizerie? Dacă moştenitorii acestor oameni au nevoie de un document din dosarul părinţilor, bunicilor lor?”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Violeta Alexandru, publicând imagini cu arhiva Casei de Pensii Covasna.

Publicitate

Violeta Alexandru s-a declarat întristată şi a vorbit despre rezistenţa oamenilor din sistem la schimbare.

„Este mult de muncă. Rezolv un lucru şi răsar alte zeci. Este mult de muncă mai ales cu rezistenţa oamenilor din sistem la schimbare. O schimbare în bine pentru ţara aceasta în care trăiesc şi ei. Directorilor caselor de pensii care cred că am ceva cu ei, le spun un lucru: vor fi şi ei, la un moment dat, pensionari. Şi va fi atât de dureros să îşi vadă documentele care vorbesc despre toţi anii lor de muncă într-o groaznică dezordine”, a mai scris ministrul Muncii.

Anterior, ea a mai postat astfel de mesaje şi a anunţat că a cerut clar reorganizarea şi aşezarea arhivelor instituţiilor.

Citeşte AICI despre vizita ministrului la Sfântu Gheorghe, unde s-a declarat nemulţumită de activitatea instituţiilor subordonate din judeţul Covasna

Publicitate
banner we radio