Ştiri locale

Medic de familie din Sfântu Gheorghe, consultații medicale gratuite pentru refugiații din Ucraina

Un medic de familie din Sfântu Gheorghe și-a propus să vină în sprijinul cetățenilor ucrainieni care ar putea tranzita județul Covasna, sau care vor fi cazați în zonă de autoritățile locale sau de localnici. Dr. Claudia Bândea a anunțat duminică seara, într-o postare pe Facebook, că oferă consultații și servicii medicale gratuite pentru adulții și copiii refugiați, iar pentru cazurile medicale complexe, va asigura intermedierea către alte specialități medicale.

„Asigur consultații medicale/servicii medicale GRATUITE în domeniul Medicinei de Familie (pediatrie+medicină generală adulți) pentru refugiații ucrainieni care tranzitează județul Covasna sau rămân temporar/definitiv în zonă, cazați fiind de autorități/localnici, și care au nevoie de ajutor în acest domeniu! Asigur intermedierea către alte specialități medicale acolo unde nu pot rezolva patologia la nivelul cabinetului de medicina de familie (în asentimentul meu sunt și alți colegi din celelalte ramuri medicale) (…) Oricând putem fi noi în locul lor: mame singure, cu soții plecați la luptă, cu ai noștri copii de mână și toată viața aruncată într-o valiză trasă după noi”, a scris medicul.

Cei interesați, pot afla mai multe detalii la cabinetul medicului din Sfântu Gheorghe, Str. Crângului 12/9/C/3, în zilele de luni și miercuri, între orele 11:00-18:00, iar marți, joi și vineri între orele 09:00-16:00.

Pentru cei care nu se pot deplasa la cabinet din diferite motive medicale, medicul se află și pe teren câte două ore după programul de cabinet, uneori și în weekenduri, iar persoanele aflate în nevoie pot apela de la distanță la ajutor și sfatul medical al doctoriței, și pe pagina de Facebook a cabinetului.

Pentru consultații, sfaturi, întrebări sau ajutor, medicul pune la dispoziție numărul de telefon al cabinetului: 0267 312 225, valabil doar în timpul programului de la cabinet, iar în afara programului, medicul anunță că răspunde și la e-mailuri pe adresa: dr.bandea.claudia@gmail.com.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio