Sport, Ştiri locale, Video

LIVE VIDEO. Sepsi OSK joacă acasă cu Poli Timişoara

Sepsi OSK şi Poli Timişoara se întâlnesc marţi, de la ora 18:30, într-un meci din etapa a 10-a a play-out-ului Ligii 1 de fotbal.

Înaintea acestei etape intermediare, din mijlocul săptămânii, cele două echipe sunt despărţite de 4 puncte în clasament, deşi Sepsi OSK se află pe locul 3 (26 de puncte), iar Timişoara e pe locul 7 (22p), care duce direct în Liga a II-a.

Ambii antrenori au declarat luni, în conferinţe de presă, că partida din această seară este una foarte importantă şi că ambele echipe au nevoie de victorie, Sepsi OSK pentru a se îndepărta şi mai mult de zona „fierbinte” a clasamentului, Timişoara pentru a încerca să urce în clasament. (Vezi AICI declaraţiile lui Eugen Neagoe şi AICI ale lui Adrian Neaga, antrenorul Timişoarei)

Tehnicianul echipei din Sfântu Gheorghe nu poate conta în continuare pe Simonovski şi Obsivac, accidentaţi, în timp ce la echipa din Timişoara sunt patru absenţi: Melinte este suspendat, iar Artean, Ţigănaşu şi Popovici sunt accidentaţi.

Faţă de partida de sâmbătă, de la Voluntari, la Sepsi OSK observăm o singură schimbare. Petrovikj a fost lăsat pe bancă, iar Kuku este titular în atacul echipei.

Primul 11 trimis în teren de Eugen Neagoe: Niczuly – Dalmau, Viera, Ursu, Sato – Ghinga, Fülöp – Oliveira, Tandia, Hamed – Kuku

Partida începe la ora 18:30 şi poate fi urmărită în direct pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV, dar şi online pe linkurile de mai jos: