Sport

Începe noul sezon din Liga 1 de fotbal. Informaţii despre bilete şi abonamente pentru meciurile Sepsi OSK

Clubul Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe a publicat primele informaţii despre biletele şi abonamentele pentru noul sezon al Ligii 1 de fotbal, care începe pe 15 iulie.

În prima etapă, Sepsi OSK va juca pe teren propriu, vineri, 16 iulie, de la ora 18:30 cu Academica Clinceni.

Publicitate

Bilete pentru această partidă pot fi achiziţionate în ziua meciului, vineri, 16 iulie, între orele 10.00-18.30, de la casieria situată la intrarea Stadionului Municipal Sfântu Gheorghe.

În ceea ce priveşte abonamentele pentru noul sezon, Sepsi OSK anunţă că, având în vedere actualul context epidemiologic, precum şi faptul că din această toamnă doreşte să organizeze meciurile echipei pe noul stadion, clubul nu va pune în vânzare abonamente pentru sezonul 2021/2022. „În acest moment spectatorii au acces în stadioane, dar nu există nicio garanție că situaţia va rămâne aceeaşi până la finalul campionatului”, explică oficialii clubului.

ATENŢIE! Conform regulamentului, la meci pot participa persoanele (inclusiv copiii) care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Persoanele care nu îndeplinesc această condiție, trebuie să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea, pot asista la meci şi persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2. 

Preț unitar bilete: 20 lei.

Bilete nu se pot cumpăra în sistem online.

Cei interesați vor avea posibilitatea să efectueze în ziua meciului un test rapid. Un punct de testare va funcționa la poarta de acces în stadion, între orele 10.00-18.00. Preț: 30 lei.

Spectatorii sunt obligați să prezinte, la intrarea în arenă, actele de identitate și documentele medicale stipulate în regulament.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv, cât și menținerea unei distanțe de 1,5 metri față de altă persoană.

Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație.

Toți fanii au obligativitatea să respecte locul precizat pe bilet.

Publicitate
Publicitate
banner we radio