Sport, Ştiri locale

Încep competițiile pentru sporturile pe echipe. CSM Sfântu Gheorghe, gazda primului turneu de handbal pentru juniori 1

După aproape un an de pauză, echipele de handbal juvenil reîncep meciurile oficiale în cadrul Campionatului Național.

Clubul sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe găzduiește în perioada 3-7 februarie primul turneu de handbal pentru juniori 1 masculin, competiție organizată de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română de Handbal.   

Publicitate

În prima etapă din turul sezonului regulat, în data de 3 februarie, echipa de handbal a CSM Sfântu Gheorghe va juca împotriva CSS Odorheiu Secuiesc.  

Înaintea meciului, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, prof. Adespi Marian, s-a declarat încrezător în șansele elevilor săi de a obține rezultate bune și de a se calificarea în turneul de valoare.

„Sportivii s-au pregătit în condiții bune și sunt dornici de a demonstra că pot obține performanță”, transmite conducerea Clubului, într-un comunicat de presă.

Potrivit aceleiași surse, din grupa B vor mai desfășura jocurile tur în această perioadă echipele CSS Dinamo Brașov, CSS Sighișoara, CSS Odorheiul Secuiesc, CSM Sfântu Gheorghe, ACS Sporting Ghimbav și CSS Făgăraș.

Returul Campionatului ar urma să aibă loc la începutul lunii martie.

Teste Covid-19 înaintea meciului

Pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, înaintea primei etape, în data de 2 februarie, sportivii vor fi testați pentru Covid-19. Conducerea Clubului din Sfântu Gheorghe și-a exprimat speranța că nu vor exista probleme, având în vedere că au fost respectate toate măsurile de prevenție prevăzute în protocoalele aprobate de Ministerele Sănătății, Tineretului și Sportului și de Federațiile Sportive.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio