Ştiri locale

Guvernul a lăsat Prefectura Covasna fără conducere. Noul subprefect USR-Plus depune jurământul joi

Guvernul României a aprobat în ședința de miercuri eliberarea din funcția de prefect al județului Covasna a lui Iulian Constantin Todor, dar și a celor doi subprefecți, Cosmin Boricean şi Sergiu Mitroi.

În aceeaşi şedinţă de Guvern, executivul a aprobat numirea în funcţia de subprefect al judeţului Covasna a lui Dulanyi-Balogh Szilard, preşedintele USR Covasna.

Publicitate

„De astăzi este oficial. Am fost numit subprefect al județului Covasna. Mâine depun jurământul. La ce vă puteți aștepta de la mine: transparență, hotărâre în a realiza revoluția bunei guvernări în teritoriu. Nu mă duc la Instituția Prefectului să fiu decor. Vă stau la dispoziție. Nimic nu s-a schimbat. Mulțumesc pentru încredere”, a scris Dulanyi-Balogh Szilard pe Facebook la scurt timp de la numire. Acesta va depune jurământul în cursul zilei de joi.

Pentru funcţia de prefect al judeţului Covasna, care revine UDMR, propunerea Uniunii a fost primarul comunei Ozun, Ráduly István. În ceea ce priveşte al doilea post de subprefect, PNL îl susţine în continuare pe Cosmin Boricean pentru această funcţie.

Publicitate
banner we radio