Ştiri locale

GospCom anunţă că citirea contoarelor şi plata facturilor au fost simplificate

Valabil în cazul consumatorilor individuali, care locuiesc în case particulare sau care nu plătesc tarifele la apă și canalizare ca parte a costurilor publice (de exemplu, locuitorii blocurilor din Târgu Secuiesc), cărora Gospodărie Comunală le recomandă citirea apometrelor și plata rapidă a facturilor online, în locul citirii prin telefon.

Gospodărie Comunală SA vrea să simplifice citirea apometrelor şi plata facturilor. Având în vedere că asociațiile de proprietari din Sfântu Gheorghe se ocupă de plata facturilor la apă, în lipsa acestora (deși legea obligă locuitorii de la bloc să se constituie în asociații de proprietari), consumatorii trebuie să se ocupe singuri de citirea contoarelor.

Publicitate

Oricine își poate crea un cont gratuit pe site-ul societăţii, www.apacov.ro, apăsând butonul Contul meu din partea dreaptă a paginii web. Odată înregistrat, utilizatorul va primi un e-mail pentru activarea contului – acest proces poate dura până la 24 de ore. În contul online, fiecare utilizator îşi va putea accesa facturile, va putea să transmită autocitirea indexului contorului și să achite tariful online.

Întrucât majoritatea consumatorilor doresc să transmită consumul în jurul aceleiaşi perioade, serviciul telefonic este lent. La Târgu Secuiesc, metoda de raportare telefonică s-a modificat, începând din luna mai clienţii putând raporta în perioada 10-30 a fiecărei luni, exclusiv în zilele de luni, miercuri şi vineri, între orele 08:00 – 12:00.

Gospodărie Comunală SA

Biroul de presă

Publicitate
banner we radio