Ştiri

FOTO. Un nou atac în Germania: un imigrant sirian a omorât o femeie cu o sabie

\"atac-cu-maceta\"

UPDATE!

Poliţia crede că a fost vorba de o crimă pasională şi nu are nici o legătură cu terorismul. Potrivit unor martori, totul a pornit de la o ceartă între angajatul unui fast-food şi o colegă de serviciu. Înfuriat, bărbatul s-a năpustit la un moment dat cu maceta asupra ei şi a lovit-o. După ce a omorât-o pe femeie, refugiatul sirian a atacat alte două persoane. A reuşit să le rănească şi a fugit, dar presa germană scrie că a fost oprit de un şofer, care l-a lovit intenţionat cu maşina.

Publicitate

________________________

Un nou atac a avut loc în Germania, la două zile după ce un tânăr a ucis nouă persoane la Munchen. De această dată, o femeie a murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce au fost atacate cu o macetă.

Autorul atacului, un solicitant de azil sirian, a fost imobilizat şi reţinut.

Incidentul s-a produs într-o staţie de autobuz situată în zona Karl, în centrul orăşelului Reutlingen. Potrivit martorilor, un tânăr de 21 de ani a avut o dispută cu o femeie şi a atacat-o cu o sabie. Femeia a decedat în urma rănilor suferite.

Ale două persoane – un bărbat şi o femeie – au fost rănite în atac.

Conform unor surse, imigrantul sirian a fost imobilizat după ce a fost lovit intenţionat cu maşina de un trecător.

Motivele atacului nu se cunosc.

Poliţia a dat asigurări că este vorba de un incident izolat.

Pe reţelele de socializare au apărut mai multe imagini cu atacatorul imobilizat de poliţişti. Se poate observa că este vorba despre un tânăr plin de sânge pe mâini și pe față.

Atacul vine la doar două zile după ce un tânăr de 18 ani a ucis 9 persoane în Munchen cu o armă de foc, înainte de a se sinucide, şi la aproximativ 10 zile după ce un refugiat afgan de 17 ani a atacat pasagerii unui tren din Bavaria cu un topor și un cuțit rănind peste 20 de persoane. Agresorul a fost ucis de forţele de ordine.

Publicitate
Publicitate
banner we radio