Ştiri locale

FOTO. O nouă clinică de stomatologie și chirurgie orală s-a deschis în Sfântu Gheorghe

Din 7 februarie, locuitorii din Sfântu Gheorghe și împrejurimi se pot bucura de serviciile unei noi clinici de stomatologie și chirurgie orală.

Fusion Dental Clinic este una dintre cele mai mari clinici stomatologice din Sfântu Gheorghe, și poate fi găsită pe str. Nicolae Iorga, bl. 10, sc. B. În ceea ce privește dotarea tehnică, clinica este unică în întreaga regiune. Echipa Fusion Dental Clinic își propune să rezolve toate problemele mai complexe în cadrul clinicii prin muncă în echipă, astfel aducând o nouă culoare în domeniul serviciilor stomatologice din zonă.

Publicitate

Clinica le pune la dispoziție pacienților săi trei unități de tratament, un departament de imagistică echipat cu aparat de tomografie computerizată și de radiografie, sistem de înregistrare online, personal calificat și trei medici specialiști de excepție.

Dr. Rétyi Zsigmond, medic specialist stomatolog și chirurg dentoalveolar, este responsabil de intervențiile de chirurgie orală, implantologie și stomatologie generală, în timp ce Dr. Gyergyay Réka, ortodont, răspunde de tratamentele ortodontice, iar Dr. Dakó Alpár, parodontolog, de intervențiile parodontale.

Stomatologia joacă un rol la fel de important în menținerea sănătății unei persoane ca orice alt domeniu al medicinei. Tocmai de aceea au alcătuit o echipă de medici și asistenți care se caracterizează printr-un nivel ridicat de profesionalism, expertiză și grijă față de pacienți.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa info@fusiondental.ro sau să sunați la numărul de telefon 0770 705 705.

Foto: Facebook / Fusion Dental Clinic

Publicitate
banner we radio