Ştiri locale

Femeie din Sfântu Gheorghe dată dispărută, găsită de poliţişti pe marginea unui drum după o întreagă aventură

Duminică, în jurul orei 11:00, polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat din municipiu, despre faptul că mama acestuia în vârstă de 55 ani a plecat sâmbătă de la domiciliu și nu a mai revenit.

Acesta a relatat faptul că mama sa are telefonul mobil asupra ei și răspunde la telefon, dar nu poate oferi informații precise cu privire la locația sa.

Publicitate

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au apelat persoana în cauză și i-au cerut date cu privire la zona în care se află respectiv puncte de reper, clădiri, indicatoare/marcaje rutiere, borne kilometrice, pentru a stabili locația aproximativă.

Întrucât femeia nu a putut oferi informații care să conducă la găsirea acesteia, a fost rugată să apeleze 112 pentru a fi localizată, iar în urma apelului, polițiștilor le-a fost oferit un areal în care persoana se află.

Polițiștii au reluat convorbirea cu femeia, aceasta relatând faptul că s-a așezat la umbra unui copac întrucât se simțea foarte slăbită.

Pe fundalul convorbirii, polițiștii au auzit sunete care sugerau un trafic intens, fapt care a condus la supoziția că femeia se află pe marginea unui drum frecvent circulat de autovehicule.

Polițiștii s-au deplasat inițial pe tronsonul de drum cuprins între localitățile Sfântu Gheorghe – Chichiș – DN 11, fără a identifica persoana în cauză.

În cursul convorbirii, pe fundal, polițistul care vorbea cu persoana în cauză a distins un sunet produs de un grup de motociclete.

În timpul deplasării prin localitatea Moacșa pe lângă autospeciala poliției a trecut un grup de motocicliști, care au oprit pe partea carosabilă, la ieșirea din localitate.

Polițiștii au luat legătura cu motocicliștii, întrebându-i din ce direcție se deplasează și dacă au observat pe marginea drumului o persoană de sex feminin.

Unul dintre motocicliști a relatat că a observat o persoană de sex feminin, pe partea stângă a carosabilului, undeva pe câmp, însă nu a putut preciza o locație aproximativă.

În continuare, polițiștii s-au deplasat pe tronsonul de drum cuprins între localitățile Moacșa și Ozun și au identificat-o pe femeie, în apropierea unei treceri la nivel cu calea ferată, lângă un copac de pe marginea drumului, fiind slăbită fizic.  

Femeia a relatat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni, nu a solicitat asistență medicală și a fost condusă de către polițiști la domiciliul acesteia.

(Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio