Ştiri locale

Dr. Sikó Barabási Sándor a ieşit la pensie după 38 de ani în domeniu. Medicul veterinar Örsi Csaba, noul director al DSVSA Covasna

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Covasna are, începând cu 1 aprilie, conducere nouă, în persoana medicului veterinar dr. Örsi Csaba.

După aproape 4 decenii în domeniu, din care peste 18 ani la conducerea DSVSA Covasna, dr. Sikó Barabási Sándor a anunţat în cursul zilei de miercuri că se retrage din activitatea profesională.

Publicitate

„De la data de 1 aprilie 2021 mă retrag din activitatea profesională. Voi intra şi eu în rândul pensionarilor. Vă mulţumesc tuturor pentru colaborare, înţelegere, sprijin şi susţinere în toţi aceşti ani !Vă urez tuturor multă sănătate, bucurie şi spor în tot ce veţi face în viaţă! Sunt convins că veţi colabora foarte bine şi cu colegul meu care a fost numit în functia de director executiv”, a transmis fostul director executiv al DSVSA Covasna.

Dr. Sikó Barabási Sándor a lucrat în domeniu peste 38 ani, din care 10 ca medic veterinar de teren, 10 ani a ocupat funcţia de şef serviciu sănătate animală, iar timp de alţi peste 18 ani a fost director executiv la DSVSA Covasna.

Despre noul director, acesta spune că vine cu „o experienţă profesională apreciabilă”.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio