Ştiri locale

DOCUMENT. Rata de incidenţă a coborât sub 2 la mia de locuitori în Sfântu Gheorghe. Situaţia completă din judeţ

La solicitarea We Radio, conducerea DSP Covasna ne-a comunicat datele valabile pentru ziua de luni, 21 decembrie, privind rata incidenţei cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori cumulată în ultimele 14 zile în localităţile din judeţ.

După cum se poate vedea în tabelul de mai jos, în Sfântu Gheorghe rata de incidenţă a ajuns la 1,86 la mia de locuitori (2,06 cu tot cu focare), rezultată din cele 117 cazuri confirmate în oraş în ultimele 14 zile (130 de cazuri cu tot cu focare).

Publicitate

Comparativ cu situaţia din urmă cu o săptămână, observăm în continuare o scădere a ratei de incidenţă de la 2,43 la 1,86 la mie în Sfântu Gheorghe.

De asemenea, din situaţia transmisă de DSP Covasna, se observă că pe lângă cele 5 oraşe din judeţ, toate în scenariul galben, mai sunt cazuri de COVID-19 în doar 8 localităţi covăsnene, unde rata de incidenţă este peste 3 la mia de locuitori din cauza numărului mic al populaţiei din localităţile respective.

La nivelul judeţului Covasna, rata de incidenţă era luni, 21 decembrie, de 1,34 la mia de locuitori.

Prezentăm mai jos tabelul cu situaţia din localităţile judeţului în care au fost semnalate cazuri de COVID-19 în ultimele 14 zile:

Publicitate
banner we radio