Ştiri locale

Crucea Roşie şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna reiau concursul „Sanitarii pricepuți”

Crucea Roşie și Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Covasna reiau în acest an organizarea competiţiei „Sanitarii Pricepuți”, singurul concurs pentru sănătate și prim ajutor care se desfășoară în școlile din România.

Cadrele didactice din judeţ sunt aşteptate să îşi înscrie elevii până în data de 31 martie, ora 16:00, personal, la sediul organizaţiei din Sfântu Gheorghe, strada Kós Károly nr.7, sau prin email la adresa: andrea.crucearosiecv@gmail.com, competiţia fiind programată pentru data de 12 mai.

Publicitate

„Din fiecare şcoală se pot înscrie mai multe grupe, în două categorii, respectiv din ciclul gimnazial (clasele V-VIII) şi din ciclul liceal (clasele IX-XII). Taxa de înscriere este de 20 lei/persoană, sumă pentru care toţi participanții vor primi tricouri special concepute, ecusoane şi protocol. Grupele se compun obligatoriu din 5 elevi, care sunt reprezentați de un profesor. Un profesor se poate înscrie în concurs cu maximum două grupe. Fiecare grupă trebuie să se autodefinească printr-un nume ales”, a transmis directorul Crucii Roșii Covasna, Papp Adolf József, într-o adresă către IŞJ Covasna.

Detalii despre concurs şi fişa de înscriere pot fi găsite pe site-ul IŞJ Covasna, AICI

În acest an, competiţia „Sanitarii Pricepuţi” a ajuns la a 57-a ediţie, în ultimii doi ani neputând fi organizată din cauza pandemiei.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio