Sport, Ştiri locale

Asociația Club Sportiv Show Time deschide un nou centru sportiv la Sfântu Gheorghe

Asociația Club Sportiv Show Time deschide în data de 5 septembrie a.c. o nouă locație pentru programele de Arte Marțiale și Fitness adresată tuturor categoriilor sociale, de la cei mai mici până la cei mai în vârstă.

Centrul sportiv se află pe str. Gen. Grigore Bălan, nr. 31 (fostul Restaurant Consic) şi este deschis zilnic între orele 16.00 – 21.00, aici desfășurându-se sesiuni succesive de Arte Marțiale (Shotokan Karate-Do; Ju-Jitsu; Judo; Autoapărare) și Fitness (Combat Fitness; Tonifiere musculară; Steel Combat; Personal Trainer), toate acestea într-o sală cu o suprafață de peste 180mp, nou amenajată cu parchet, oglinzi, tatami, saci de box, materiale specifice fitness-ului, dar și cu o echipă de instructori și antrenori cu experiență ce sunt gata să vă stea la dispoziție cu sfaturi și discuții despre performanță sportivă, nutriție și antrenamente personalizate.

Publicitate

Tot începând cu această dată, se fac înscrierii pentru noi grupe de copii (vârsta minimă 5 ani) ce doresc să se familiarizeze cu mirifica lume a artelor marțiale, atât cea tradițională – Shotokan Karate Do cât și cea modernă – Ju-Jitsu și Judo.

Sunt așteptate însă și persoane adulte care doresc să ia lecții de autoapărare (atât de necesare în zilele noastre) prin cel mai eficient sistem de luptă în picioare și la sol care este folosit de structurile armate ale lumii, sistemul ju-jitsu.

Doamnele și domnișoarele care doresc să slăbească, să se tonifice muscular sau doar să uite de problemele zilnice, pot participa la orele de fitness, aici gama fiind diversificată în funcție de dorința fiecăreia, putând opta pentru un fitness de combat ca Tae-Bo sau Steel Combat, tonifiere musculară prin programul TBW-Circuit sau pot accesa ședințele personalizate unu la unu cu instructor personal atestat internațional.

Programul desfășurării orelor de arte marțiale și a ședințelor de fitness, precum și prețurile aferente acestora pot fi accesate pe pagina www.showtimeclub.ro

Starea de confort, siguranță și profesionalism o puteți găsi la centrul Show Time Sport Club, acolo unde buna dispoziție și performanța și-au dat întâlnire!

Echipa Show Time

Publicitate
Publicitate
banner we radio