Ştiri

Cinci mașini avariate într-un accident din Răcădău, Braşov

Un accident în care au fost avariate cinci mașini a avut loc azi-noapte în Răcădău, în jurul orei 1:30. În mașină se afla un cuplu de tineri, care veneau de la o nuntă, scrie \”Braşovul tău\”.

Din spusele prietenilor lor, sosiți și ei la fața locului ulterior, la volan era tânăra de 20 de ani, dar unii martori și polițiștii păreau să încline spre varianta că cei doi au făcut schimb de locuri. Unul dintre prieteni a explicat că șoferul/șoferița a făcut o manevră pentru a ocoli limitatorul de viteză, moment în care a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens, a lovit primele mașini, s-a răsucit și a izbit alte două. Din fericire, nici unul dintre cei doi din Ford nu a fost rănit, dar fata era în stare de șoc și a primit îngrijiri în ambulanța SMURD.

Publicitate

Din fericire, nici unul dintre cei doi, nu a fost rănit, dar femeia era în stare de șoc și a primit îngrijiri din partea echipei SMURD.

Pentru că au fost atinse rezervoarele a două dintre mașini și deja mirosea a combustibil, la fața locului a fost chemată și o autospecială de pompieri cu apă și spumă. Militarii au izolat locul, cerându-le oamenilor să se îndepărteze, și au luat măsuri de anihilare a riscurilor de explozie și de incendiu.

Publicitate
Publicitate
banner we radio