Ştiri locale

Admitere 2021: Cele mai bune clase de liceu din judeţul Covasna. S-a intrat şi cu 2,99 la un liceu tehnologic

Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna a publicat tabelul cu situaţia liceelor din judeţ, în ceea ce priveşte mediile de admitere pentru cele 40 de clase a IX-a din judeţ.

Cele mai mari note de admitere le au cei 13 elevi din clasa de Matematică-Informatică de la Colegiul Naţional „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe, cu note cuprinse între 8,76 şi 9,80.

Publicitate

Pe locul 2 este clasa de Ştiinţe ale Naturii de la Liceul Teologic Reformat din Târgu Secuiesc, cu note cuprinse între 8,59 şi 9,54.

Urmează clasa de Ştiinţe ale Naturii de la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” din Sfântu Gheorghe, cu note cuprinse între 8,43 şi 9,71, şi clasa de Ştiinţe ale Naturii de la Colegiul Naţional „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe, cu note cuprinse între 8,20 şi 9,59.

Cea mai bună clasă de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe este cea de Matematică-Informatică, cu note cuprinse între 8,10 şi 9,60.

Vezi AICI lista completă cu notele de admitere la liceele din judeţ.

Pe ultimele locuri se află clasele de Turism şi Alimentaţie de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi” din Sfântu Gheorghe, cu cea mai mică notă de admitere 3,33, urmată de clasa de Ştiinţe ale Naturii de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe cu cea mai mică notă 3,30, iar pe ultimul loc este clasa de Agricultură de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Întorsura Buzăului, cu ultima medie de admitere 2,99.

În ceea ce priveşte locurile libere rămase, mai sunt 16 locuri libere la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi”, domeniul Turism şi Alimentaţie, şi câte 9 locuri libere la profilul Ştiinţe ale Naturii la CNMV Sfântu Gheorghe şi Liceul „Kőrösi Csoma Sándor” Covasna, dar şi la Electronică automatizări la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Întorsura Buzăului.

Publicitate
Publicitate
banner we radio