Ştiri

264 de posturi scoase la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, pentru Protecția Animalelor. Înscrierile, până pe 28 decembrie

Va fi organizat concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

Înscrierile se fac online, la toate unitățile de poliție care au anunțat concursurile.

Publicitate

Conform ministrului Marcel Vela, informațiile complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor pot fi accesate pe site-ul Poliției.

Postarea publicată de Marcel Vela:

„Dragi prieteni,

Vă anunț și aici, pe pagina mea de Facebook, (pentru că mulți dintre voi ați întrebat) scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, pentru 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor.

Astfel, se va completa organigrama formată din polițiști judiciariști, polițiști de la ordine publică și medicii de la ANSVSA transferați la noua Direcție pentru Protecția Animalelor, care va funcționa în structura IGPR.

Se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unitățile de poliție care au anunțat concursurile.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/…/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/…/poli…/unitati-teritoriale

Avem nevoie de cei mai buni profesioniști, dar și iubitori de animale, în noua structură a Ministerului Afacerilor Interne.

Mult succes tuturor candidaților!”

Publicitate
banner we radio