Ştiri locale

Un polițist din Sfântu Gheorghe a salvat viața unui bărbat aflat la un pas de a se îneca

Prezenţa de spirit şi viteza de reacţie ale unui poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna i-au salvat viaţa unui bărbat din Sfântu Gheorghe.

Subcomisar de poliție Coznean Lucian se afla în timpul liber duminică şi îşi petrecea ziua cu familia la ştrandul din municipiul Sfântu Gheorghe, când a observat, într-unul dintre bazine, un bărbat care era la un pas să se înece.

Publicitate

“Am trecut de câteva ori prin locul respectiv, iar când am realizat că bărbatul era în aceeaşi poziţie de minute bune, mi s-a părut în neregulă. La un moment dat am observat cum se scufundă şi nu am stat pe gânduri, ci am sărit în ajutorul lui.”

Poliţistul a reuşit, cu ajutorul cetăţenilor, să îl scoată pe bărbat din apă după care salvamarii i-au acordat primul ajutor, fapt care i-a salvat acestuia viaţa. Bărbatul, de aproximativ 46 de ani, a fost preluat apoi de un echipaj medical.

Subcomisar Coznean Lucian are 39 de ani, este căsătorit, are 2 copii şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna din anul 2010.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Agent principal de poliție

 Tolvaj-Marin Nicoleta

Publicitate
Publicitate
banner we radio