Sport, Ştiri locale

Trei jucători de la Sepsi OSK plus antrenorul Bergodi, în echipa etapei din Superliga de fotbal

Sepsi OSK a câştigat cu 1-0 în deplasare cu Universitatea Cluj în etapa a 6-a din noul sezon al Superligii de fotbal. Echipa din Sfântu Gheorghe obţine astfel a doua victorie din sezon şi rămâne neînvinsă.

LPF a alcătuit echipa etapei, din care fac parte şi 3 jucători de la Sepsi (Mitrea, Aganovic şi Rondon), dar şi antrenorul Cristiano Bergodi. Iată mai jos echipa etapei:

Publicitate

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 6-a:

PORTAR

Octavian Vâlceanu (Petrolul / 25 de ani) – A avut nu mai puţin de patru intervenţii decisive! Achiziţia sa de către ploieşteni se dovedeşte a fi o mutare foarte bună.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) – Utilizat pentru întâia oară în acest sezon, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

Ionuț Larie (Farul / 35 de ani) – Pe lângă evoluţia sigură din defensivă, căpitanul dobrogenilor a marcat din penalty golul care a făcut diferenţa pe tabelă.

Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) – A câştigat 17 dueluri, dintre care 10 aeriene, capitol la care a fost cel mai bun din runda a 6-a.

Junior Morais (Rapid / 36 de ani) – A marcat spectaculos, cu un şut de la mare distanţă. A fost a noua reuşită din cariera brazilianului pe prima scenă din România.

MIJLOCAŞI

Alexandru Ișfan (FC Argeş / 22 de ani) – Deşi nu a marcat în derby-ul Argeşului, a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de piteşteni, el fiind declarat la final “Jucătorul meciului”.

Jair Silva (Petrolul / 28 de ani) – A înscris pentru întâia oară în Superliga României, golul său fiind şi primul marcat de un jucător în acest sezon direct din lovitură liberă.

Tony Njike (FC Argeş / 24 de ani) – A pasat decisiv pentru singura reuşită a partidei de la Mioveni. S-a impus ca titular în formula gândită de Andrei Prepeliţă.

Adnan Aganovic (Sepsi OSK / 34 de ani) – A făcut un joc foarte bun la centrul terenului. Şi-a trecut în cont a doua  pasă decisivă din acest sezon.

ATACANŢI

Mario Rondon (Sepsi OSK / 36 de ani) – Prin reuşita din ultima rundă, experimentatul atacant al covăsnenilor a ajuns la 27 de goluri în 95 de meciuri disputate în campionatul României.

Denis Alibec (Farul / 31 de ani – FOTO) – Poate fi considerat jucătorul etapei, asta nu doar datorită golului marcat, ci a prestaţiei sale. A reuşit șapte driblinguri, cele mai multe dintre toţi fotbaliştii cu minute în ultima rundă, şi a câştigat 12 dueluri în atac.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (Sepsi OSK / 57 de ani) – Covăsnenii continuă seria rezultatelor pozitive. Pe „Cluj Arena”, jocul echipei a fost unul consistent, fapt dovedit de indexul Instat – 221, cel mai bun înregistrat de o formaţie în cele cinci partide disputate din etapa a 6-a.

 

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio