Info Trafic, Ştiri locale

Trei accidente uşoare în weekend în judeţul Covasna

Sâmbătă, în jurul orei 15:20, pe strada Fortyogo din Târgu Secuiesc a avut loc un accident ușor. Din cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 77 de ani, care conducea o motocicletă, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față autoturismul din fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Motociclistul a fost rănit ușor în urma acestui eveniment.

Duminică, 5 august 2018, polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că la Urgențele Spitalului Județean s-a prezentat o persoană care ar fi fost victima unui accident rutier. Polițiștii au identificat persoana în cauză, o femeie de 29 de ani, dar și conducătorul mașinii implicate în eveniment. În urma verificărilor s-a stabilit că evenimentul a avut loc pe strada Armata Română – șoferul nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers cu spatele și a lovit-o pe femeia care se angajase în traversarea regulamentară a străzii. Victima a suferit leziuni ușoare.

Publicitate

Tot duminică, pe DC 27 în localitatea Lisnău, a avut loc un alt eveniment rutier. Un bărbat de 65 de ani, care conducea un atelaj cu tracțiune animală, s-a ales cu răni ușoare după ce a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un cap de pod iar apoi s-a răsturnat în șanț.

În toate cazurile se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(IPJ Covasna)

 

Publicitate
banner we radio