Ştiri locale

Sfântu Gheorghe, oraș curat! Acțiune de colectare a deșeurilor de pe malul râului Olt

UPDATE: Acțiunea a fost amânată din cauza vremii, urmând să fie reprogramată în funcție de condițiile meteo (Detalii AICI)

____________________________

Publicitate

Știrea inițială:

Locuitorii din Sfântu Gheorghe sunt invitați să participe în weekend la o acțiune de colectare a deșeurilor de pe malul râului Olt, pentru a contribui la transformarea orașului într-unul „curat și îngrijit”.

Inițiatorii, un grup de tineri din municipiu, și-au propus să ofere un exemplu pozitiv pentru comunitate, în speranța că tot mai multe persoane li se vor alătura.

„Dacă ne unim forțele cu toții o sa iasă o treabă foarte faină”, transmit aceștia.

Acțiunea va avea loc sâmbătă, începând cu ora 09:45.

„Sâmbătă dimineața ne vedem cu mic, cu mare, în parcare la Penny, ca să începem colectarea deșeurilor din zona malului Oltului. Dorim ca orașul nostru să fie unul curat și îngrijit, iar ceea ce putem face este să acționăm pozitiv atunci când este cazul și putem face lucrul acesta. Inițiativa este una personală, devenind foarte repede una colectivă, iar orice ajutor sau susținere este binevenită. Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii precizează că vor asigura mănuși și saci de gunoi, și promit chiar și shot-uri de palincă pentru cei care vor fi prezenți la acțiunea de sâmbătă.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio