Ştiri locale

Acțiunea de curățare a malului râului Olt, amânată din cauza vremii

Acțiunea de colectare a deșeurilor de pe malul râului Olt, programată să aibă loc sâmbătă, de la ora 10:00, a fost amânată din cauza vremii, urmând să fie reprogramată în funcție de condițiile meteo.

Organizatorii spun că au fost nevoiți să ia această decizie, din cauza zăpezii care s-a depus în ultimele ore, și care ar face dificilă acțiunea de colectare a deșeurilor.

Publicitate

„Din cauza vremii, acțiunea se amână puțin. Am decis că vremea nu ne ajută, ar rămâne o grămadă de gunoi sub zăpadă. Vom reveni cu o nouă dată de desfășurare în funcție de starea vremii!”, ne-a spus Adrian Balint, inițiatorul acțiunii.

Evenimentul s-a bucurat de succes pe Facebook, unde în scurt timp foarte multe persoane s-au arătat interesate să se implice  și să contribuie la transformarea orașului într-unul „curat și îngrijit”, oferind astfel un exemplu pozitiv pentru comunitate.

Chiar și operatorul regional de salubritate, SC TEGA SA, s-a oferit să sprijine acțiunea, punând la dispoziția organizatorilor și participanților saci de gunoi și un container de 4 mc.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio