Sport, Ştiri locale

Sepsi ratează pe final victoria la Craiova, cu doi oameni în plus şi un gol anulat la ultima fază

Sepsi OSK a terminat la egalitate, scor 1-1, partida jucată vineri în deplasare cu Uniersitatea Craiova în etapa a 15-a din Liga 1 de fotbal.

După un început timid de meci, totul s-a schimbat la jumătatea primei reprize. În minutul 27, Craiova a primit un penalty destul de ușor dictat de Radu Petrescu, pe care Fedele l-a irosit.

Publicitate

Peste 8 minute, Florin Ștefan a driblat frumos un adversar, a centrat în fața porții, iar la a doua bară a apărut Karnitskiy, care l-a învins pe Pigliacelli.

În a doua repriză, gazdele au rămas în 10 jucători după eliminarea lui Mitriţă care a primit două cartonaşe galbene în decurs de 5 minute.

Când mai erau doar 7 minute din timpul regulamentar, oltenii au reacționat în inferioritate: Burlacu a reușit să înscrie cu un șut la colțul lung de la prima bară și să restabilească egalitatea pe tabelă.

Finalul de meci a fost unul aprins, Craiova terminând meciul în 9 jucători, după eliminarea lui Martic. Ultima fază a adus şi cea mai controversată fază a partidei, când Sepsi a marcat, însă golul a fost anulat pentru un fault la portar pe care nimeni nu l-a văzut.

Sepsi Sfântu Gheorghe rămâne pe locul 7, cu 20 de puncte, la egalitate cu Astra, în timp ce Craiova e pe 3, cu 26 de puncte, și ratează astfel șansa de a o depăși pe FCSB.

ECHIPELE DE START

CSU Craiova: Pigliacelli – Martici, Donkor, Kelici, Briceag – Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Mitriță, Fedele – Rocha
Rezerve: I. Popescu – Meza Colli, Dimitrov, Bic, Burlacu, Ferreira, Baicu
Antrenor: Devis Mangia

Sepsi: Fejer – Moura, A. Rus, Jovanovici, Sato – Velev, Karnițki – Drăghici, Vașvari, Fl. Ștefan – Tandia
Rezerve: Niczuly – I. Ursu, Prosser, Simonovski, Hadnagy, Nouvier, Hamed
Antrenor: Eugen Neagoe

Publicitate
Publicitate
banner we radio