Sport, Ştiri locale

Sepsi OSK şi-a prezentat lotul pentru noul sezon al Ligii a II-a de fotbal

\"Sepsi

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, nou-promovată din Liga 3, şi-a prezentat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, lotul pentru noul campionat al Ligii 2. La conferinţă au participat şi noile achiziţii ale clubului din judeţul Covasna.

Din lotul care a promovat au rămas zece jucători, alţii 11 fiind nou-veniţi. Astfel, s-a reuşit întărirea lotului pe fiecare compartiment. Managerul echipei, János Bokor, a prezentat jucătorii şi a declarat că Sepsi OSK are un lot echilibrat, cu care sigur se poate face faţă în Liga a 2-a. Acesta a mai adăugat că echipa nu are obiective măreţe şi că ar fi mulţumitoare o clasare pe locurile 8-10. Totodată, nu a exclus venirea şi altor jucători noi până la încheierea perioadei de transferuri, dar, într-o proporţie de 90 la sută, lotul va rămâne acesta.

Publicitate

Preşedintele clubului, László Diószegi, a vorbit despre situaţia financiară, care este una stabilă. Autorităţile locale sunt parteneri de încredere, dar au venit şi câţiva sponsori importanţi lângă echipă. Oficialul a mai adăugat că, până la începutul campionatului, mai sunt câteva lucruri de pus la punct în ceea ce priveşte stadionul. În zilele următoare se vor monta scaune noi, cât şi o tabelă electronică. Se lucrează fără oprire pentru ca în data de 6 august totul să fie pregătit şi din punct de vedere organizatoric.

Cum amicalul de miercuri de la Târgu Ocna cu Foresta Suceava a fost anulat, următorul test pentru Sepsi OSK va avea loc sâmbătă, 30 iulie, de la ora 11:00, pe teren propriu, împotriva echipei de Liga a 3-a FK Miercurea Ciuc, pe care sâmbăta trecută a învins-o în deplasare cu 3-0 (goluri Minciună 2 şi Plămadă). Înaintea acestui nou test, conducătorii echipei din Sfântu Gheorghe vor organiza, de la ora 10:00, o festivitate de prezentare a lotului în faţa propriilor suporteri.

În curând se vor tipări şi abonamentele pentru noul sezon. Preţul acestora încă nu a fost stabilit, deoarece nu se ştie exact câte meciuri vom avea pe teren propriu. Clubul Sepsi OSK va oferi şi abonamente gratuite foştilor jucători care în deceniile care au trecut au reprezentat cu succes culorile roş-albe.

\"Sepsi

Lotul echipei Sepsi OSK:

Portari:
Niczuly Roland (U Cluj)
Mutu Daniel (FC Braşov)
Fejér Béla (ASA Tg. Mureş)

Jucători de câmp:
Răduţoiu Ciprian – fundaş dreapta
Damian Răzvan – fundaş central
Mihai Armando – fundaş central
Mihăeş Vasilică – fundaş central
Mitra Szilárd – mijlocaş defensiv
Jakab Róbert – mijlocaş dreapta
Huiban Dragoş – mijlocaş
Ţepeş Andrei – fundaş/mijlocaş stânga
Veress Zsombor – atacant
Tankó Zsolt – fundaş
Dumbravă Florin (Codlea) – fundaş stânga
Minciună Bogdan (Unirea Tărlungeni) – mijlocaş
Burlacu Marius (Unirea Tărlungeni) – mijlocaş
Ene Daniel (FC Braşov) – atacant
Ţuţu Alexandru (FC Bacău) – mijlocaş
Chiş Paul (CS Unirea Jucu) – fundaş dreapta
Plămadă Ionuţ (Rapid CFR Suceava) – atacant
Hadnagy Attila (FC Botoşani) – atacant

Staff tehnic Sepsi OSK:

Antrenor principal: Suciu Valentin
Antrenor secund: Kulcsár László
Director tehnic: Polgár László
Antrenor cu portarii: Rusandu Adrian

Articol şi foto de Imre Sánta

Publicitate
Publicitate
banner we radio