Sport

Sepsi OSK poate da lovitura iernii: Budescu vine la Sfântu Gheorghe

UPDATE! Budescu a refuzat Sepsi OSK şi a semnat cu Voluntari. Detalii AICI.

Constantim Budescu (32 de ani) a acceptat oferta celor de la Sepsi și de marţi va intra în programul echipei, scrie digisport.ro. Mijlocașul, care în această iarnă și-a reziliat contractul cu FCSB, va semna un angajament până la vară, cu drept de prelungire.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a anunțat marți dimineață că Budescu și-a dat acordul pentru a semna cu gruparea din Sfântu Gheorghe. ”Îl așteptăm cu brațele deschise. E pe drum, a acceptat oferta noastră. Îi oferim 10.000 de euro lunar până în vară. Dacă va juca bine, rămâne la noi și din vară. E un fotbalist bun”, a declarat Laszlo Dioszegi. „Îl așteptăm azi la Sf. Gheorghe. A acceptat oferta, în mare. Dacă vine aici, e clar că avem un acord cu el. Până la 15:00 va ajunge, iar în jur de ora 17:00 sper să semnăm contractul, să încheiem cu totul.  E un contract până în vară, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. Salariul este de 10.000 de euro, atât cât putem oferi noi cel mai mult”, a declarat Dioszegi pentru GSP.ro. “Până nu-i uscată cerneala pe contract, nu e gata 100%, dar eu simt că îl vom prezenta azi. Mai are multe de demonstrat în fotbal, 3-4 ani mai poate juca. E un mediu foarte bun pentru el aici, avem stadion nou, condiții excelente, stabilitate și un antrenor cu care cred că se va înțelege”, a mai spus Dioszegi.

Publicitate

Laszlo Dioszegi a recunoscut că Sepsi are un plafon maxim al salariilor și că nu poate fi depășit, dar Budescu ar putea primi mai mulți bani din vară, dacă înțelegerea va fi prelungită.

”Constantin Budescu nu a avut pretenții mari. Nu negăm, 10.000 de euro este salariul maxim la noi. Atât putem, chiar dacă se pare puțin ciudat. Dacă la vară prelungim contractul, atunci discutăm cu alte condiții. În momentul de față, pentru cele cinci luni, spun că așa este bine pentru ambele părți”, a recunoscut Laszlo Dioszegi, la Digi Sport Special.

”Mai mult de 10% nu avem șanse să ajungem în playoff, ar trebui să câștigăm șapte din aceste nouă meciuri, ceea ce este foarte greu. Însă suntem în Cupa României. De asemenea, poți intra în Europa și de pe locul 8, conform ultimelor reglementări”, a mai declarat Laszlo Dioszegi.

Sepsi OSK se află pe locul 10 în Liga 1, cu 26 de puncte, dar a rămas angrenată și-n Cupa României, în faza seminfinalelor.

La reluarea campionatului, Sepsi OSK va evolua pe 24 ianuarie în deplasare cu FC Botoşani.

Publicitate
banner we radio