Sport

Budescu a refuzat Sepsi OSK şi a semnat cu Voluntari

Constantin Budescu a fost în negocieri avansate cu Sepsi OSK, dar a refuzat oferta când era așteptat să semneze și s-a înțeles cu FC Voluntari. Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a confirmat că mijlocașul de 32 de ani va merge la FC Voluntari și a detaliat, pentru Digi Sport, cum au căzut negocierile cu Constantin Budescu.

Potrivit patronului de la Sepsi, părțile erau înțelese, însă Constantin Budescu i-a transmis printr-un mesaj că vrea să meargă la FC Voluntari pentru a fi mai aproape de București. De asemenea, Laszlo Dioszegi a transmis că fotbalistul a fost cel care i-a ”căutat” pe cei de la Sfântu Gheorghe pentru o colaborare. ”Așa este, domnul Budescu ne-a trimis un mesaj după amiază. A zis că își cere scuze, dar a ales să negocieze cu Voluntari, pentru că Sfântu Gheorghe este foarte departe și are copiii la grădiniță, motiv pentru care preferă să rămână la București. Nu am niciun fel de problemă, nu îi port pică, îi urez mult succes în continuare, dar trebuie să spun că dânsul ne-a căutat pe noi, nu invers, și, de aceea, astăzi la prima oră am ajuns la club în speranța că la ora 10:00 vom semna contractul.

Publicitate

Varianta de contract i-am trimis-o aseară, dânsul a făcut niște modificări minore, dar nu legate de bani sau de durată.

De aia speram că, în momentul în care ajunge la club, putem semna contractul. Nu a fost să fie, asta este, poate găsim pe altcineva care să tragă pentru această echipă. Spun că nu sunt supărat pentru că m-am obișnuit să existe și astfel de cazuri, ne-am lovit de 20 sau 30 de cazuri în care jucătorii își dădeau acordul și apoi se răzgândeau.

Cu unii dintre ei chiar am semnat un contract pe internet și tot nu au venit. Vreau să cred că vom continua să fim niște oameni pentru care cuvântul este mai important decât orice document semnat”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Digi Sport.

La FC Voluntari, Constantin Budescu va avea un salariu lunar de 12.000 de euro, cu 2.000 mai mult decât ar fi încasat dacă ar fi mers la Sepsi.

Constantin Budescu nu a preferat oferta de la FC Voluntari doar ca urmare a părții financiare, ci și pentru că ilfovenii nu au insistat să introducă în contractul scadent în vară o clauză de prelungire cu încă un sezon, așa cum a făcut-o Sepsi.

Publicitate
banner we radio