Ştiri locale

S-a încheiat sezonul la Ştrandul din Sfântu Gheorghe

Ștrandul municipal din Sfântu Gheorghe a încheiat oficial sezonul 2022 cu încasări de aproape 650.000 de lei în cele aproape 3 luni de vară. Reprezentanții Sepsi ReKreativ au anunțat că din 1 septembrie, odată cu închiderea Ștrandului, piscina acoperită „Román Vilmos” își redeschide porțile pentru copii și adulți, cărora le pune la dispoziție, pe lângă cele două piscine, și sauna și grota salină.

Directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd, ne-a explicat că încasările din acest an au fost ușor mai scăzute față de sezonul trecut, când s-au vândut bilete de acces în incinta complexului în valoare totală de aproape 700.000 de lei.

Publicitate

„Anul trecut, când deja erau ridicate restricțiile, am avut zile chiar și cu 2.000 și ceva de oameni, dar anul ăsta nu am avut 2.000 în nicio zi (…) Din cauza vremii nu s-a putut mai mult. Vara a venit foarte târziu și s-a terminat repede, deja se întunecă la ora 20:00, ziua se scurtează, deci nu avem ce face, iar la 13-14 grade nu poți să încălzești și să ții apa la 25 de grade pentru că e foarte costisitor. Am încheiat sezonul un pic mai slab față de anul trecut, dar dacă sâmbăta trecută când a fost Pool Party ar fi fost vreme frumoasă, făceam ce am făcut anul trecut. Sâmbătă dimineață, la ora 08:30, înainte de a ne deschide porțile, deja era lume afară”, ne-a explicat directorul Sepsi ReKreativ.

În acest an, complexul a vândut 27.200 de bilete de acces, din care 500 de intrări cu discount pentru familiile numeroase, 2.400 de bilete de acces după-masa, 13.800 de intrări cu reducere, și 10.500 de bilete pentru adulți.

Prin comparație, în sezonul trecut, despre care conducerea societății declara că a fost „cel mai bun an din 2015 încoace, chiar dacă a fost aproape cel mai scurt”, Ștrandul a avut încasări de aproape 700.000 lei, din vânzarea celor 29.520 de bilete.

În acest an, Ștrandul din Sfântu Gheorghe a fost deschis în perioada 11 iunie – 31 august.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio