Ştiri locale

Profesor covăsnean, reţinut de poliţie după ce ar fi bătut mai mulţi elevi. Unul dintre copii a ajuns la Spital

UPDATE! Copilul bătut de un profesor covăsnean are 12 ani şi necesită 3-4 zile de îngrijiri medicale. Detalii AICI.

Ştirea iniţială: La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară din cadrul IPJ Covasna au fost sesizați despre faptul că la o unitate medicală s-a prezentat un minor care a relatat faptul că a fost agresat de către un cadru didactic.

Publicitate

Din cercetări polițiștii au stabilit că minorul ar fi fost agresat fizic de către cadrul didactic, un bărbat de 39 de ani, în sala de clasă dintr-o unitate de învățământ în timpul orelor de curs.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că profesorul în cauză ar mai fi lovit alți 3 elevi din unitatea de învățământ respectivă.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. Totodată, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio