Info Trafic

FOTO. Patru persoane au murit într-un accident la Hărman

UPDATE! Fetiţa rănită grav în accidentul de la Hărman are nevoie de sânge! Detalii despre donare AICI

________________

UPDATE! O tânără din Covasna, vinovată pentru tragedia de sâmbătă de la Hărman, în care patru persoane au murit. Detalii AICI.

______________

Un accident grav s-a produs sâmbătă în jurul orei 14:40 la intrarea în Hărman, din judeţul Braşov, pe DN11. Patru autoturisme au fost implicate, iar patru persoane au murit şi alte două au ajuns la spital.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiei, accidentul s-a produs din vina unui şofer care nu a păstrat distanţa în mers. Maşina pe care o conducea a lovit autoturismul din faţa sa, care a fost proiectat pe contrasens şi a fost izbit frontal de o altă maşină care circula regulamentar. Un al patrulea autoturism a fost avariat uşor.

Persoanele care au decedat provin din două autoturisme care s-au ciocnit frontal. Pentru a nu se forma coloane de maşini şi pentru a permite cercetarea la faţa locului a criminaliştilor, circulaţia a fost deviată pe o rută ocolitoare prin Sânpetru.

În accident şi-au pierdut viaţa doi bărbaţi, o femeie şi un copil. Alţi doi răniţi sunt conştienţi şi li se acordă îngrijiri medicale. Ei au fost transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov.

Circulaţia în zonă este blocată pe ambele sensuri. „Traficul rutier este blocat total pe DN 11 la kilometrul 6 între Braşov şi Hărman din cauza accidentului. Sunt echipe de poliţişti la faţa locului care acţionează pentru asigurarea locului evenimentului şi ulterior vor efectua cercetări în vederea stabilirii cauzei accidentului”, a declarat Marian Ionuţ, reprezentant al Poliţiei Braşov.

 

Publicitate
banner we radio