Ştiri

„Miley Cyrus a murit din cauza unei supradoze”. Cum a reacţionat cântăreaţa când a aflat ştirea care a făcut înconjurul lumii

Miley Cyrus a fost victima unei farse după ce un site a anunţat că aceasta şi-ar fi pierdut viaţa. Când a aflat despre cele scrise pe internet, cântăreaţa a luat o decizie şocantă.

O farsă pe internet aunui site fantomă a pus pe jar toţi fanii lui Miley Cyrus. Site-ul care era construit să arate precum o pagină de Facebook a publicat următorul anunţ: „ŞOC! Miley Cyrus a fost găsită moartă în reşedinţa ei din Los Angeles. Cântăreaţa şi-a pierdut viaţa după ce o supradoză în această după-amiază”.

Publicitate

Când utilizatorii dădeau click pe acest mesaj erau automat redirecţionaţi către o pagină care semăna izbitor de tare cu Facebook, iar de aici trebuia să dai share postului pentru a merge mai departe.

Acesta a fost circuitul prin care ştirea s-a răspândit cu o viteză ameţitoare.

Ce i-a speriat şi mai tare pe fani a fost faptul că vedeta a lipsit în ultima perioadă de pe reţelele de socializare, fiind internată în spital din cauza unor alergii.

Reacţia incredibilă a cântăreţei

Miley Cyrus nu s-a grăbit să îşi calmeze fanii şi pare că a gustat această glumă morbidă. Cântăreaţă a decis să nu posteze nimic pe conturile ei de Facebook şi Twitter, pentru a menţine suspansul.

„I s-a părut chiar foarte amuzant totul şi a încercat să mărească gluma prin faptul că nu a mai postat nimic pe Twitter”, a povestit un apropiat al artistei.

Publicitate
Publicitate
banner we radio