Ştiri locale

IPJ Covasna face recrutări pentru admiterea la școlile de agenți de poliție

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Covasna recrutează candidați pentru admiterea în Școlile de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca, respectiv pentru Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea.

Termenul limită pentru înscriere este 4 noiembrie, candidații din județul Covasna putând trimite cererile online, la adresa de e-mail: resurse.umane@cv.politiaromana.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Publicitate

Potrivit calendarului de admitere, după trimiterea online a cererilor de înscriere, candidaţii vor susţine evaluarea psihologică (până în data de 11 noiembrie). Termenul limită pentru depunerea dosarului de recrutare este 17 noiembrie, iar probele de evaluare a performanţelor fizice se vor desfăşura în perioada 23-29 noiembrie.

Candidaţii care au promovat probele sportive vor avea de susţinut şi o probă de evaluare a cunoștințelor, care se va desfăşura în data de 10 decembrie, iar evaluarea medicală e programată să aibă loc în perioada 15 decembrie – 20 ianuarie.

„Proba de verificare a cunoștințelor se va susține (…) la o locație situată pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, detaliile urmând a fi postate în timp util pe site-ul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna – cv.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră – Admitere 2022. (…) Rezultatele obținute de către candidați se afișează pe site-ul oficial al unităților de învățământ pentru care au optat. Contestațiile la proba de evaluare a cunoștințelor se transmit online la adresa de e-mail a unităților de învățământ pentru care au optat, în termen de 24 ore de la afișarea rezultatelor”, se arată pe site-ul IPJ Covasna.

Rezultatele finale ale admiterii vor fi publicate pe site-urile și la sediile inspectoratelor județene până în data de 25 ianuarie 2023.

Cei interesaţi pot afla mai multe detalii despre documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare, pe site-ul IPJ Covasna (AICI), iar calendarul concursului de admitere, informaţii despre criteriile de recrutare, probele de concurs, tematica şi bibliografia pot fi accesate AICI.

Detalii suplimentare pot fi aflate și la Serviciul Resurse Umane al IPJ Covasna,  telefon: 0267 307 400, interior 21111; 21112 sau 21113.

***

Și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Jandarmeria Covasna și Ministerul Apărării Naționale continuă recrutările. Toate detaliile despre admitere, documentele necesare, criteriile de recrutare și probele de concurs, AICI.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio