Ştiri locale

Expediția „Khumba”, gata să înceapă. Debreczeni László și Demeter László au ajuns în Marrakech

Debreczeni László și Demeter László, cei doi covăsneni care în data de 31 ianuarie au pornit într-o nouă aventură pe Coasta de Vest a continentului african, au ajuns luni în Marrakech, oraș din sud-vestul Marocului, pentru ca marți să fie prezenți la startul Raliului Budapesta – Bamako (Mali), pe un traseu de aproximativ 5.000 km.

După un scurt zbor cu avionul, cei doi membri Sepsi SIC Outland Expedition și-au recuperat mașina de teren din Gibraltar, unde au trimis-o înainte să pornească în expediția transafricană „Khumba”, și cu care vor parcurge în următoarele aproximativ 45 de zile 17 ţări pe Coasta de Vest a Africii, pornind din Sierra Leone, pentru ca la final să ajungă în Cape Town.

Publicitate

„Marrakech este destinația noastră de luni, pentru că marți va începe marele raliu! După un scurt zbor cu avionul, ne-am recuperat mașina, care este în perfectă stare, deocamdată”, au transmis cei doi într-o postare pe pagina de Facebook Sepsi SIC Outland Expedition.  

În cele 40 de zile pe care le vor petrece pe continentul african, cei doi le vor oferi copiilor sărmani, care nu au parte de jucării, câte o minge de fotbal.

În 2018, în cadrul primei expediții transafricane, membrii echipei de atunci: Tulit Zsombor, Szarukán László, Debreczeni László şi Demeter László au parcurs în total peste 15.500 de kilometri.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio